Projeďte se na voru centrem Českého Krumlova: plavby od května do srpna

590 Kč −7 % od 549 Kč
Vybrat variantu
Voroplavba.cz (kontakt) Český Krumlov  (mapa) 60 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Michael Baše

Dobrý den, je možno absolvovat plavbu na invalidním vozíku? Popřípadě složeném?

Voroplavba.cz


Dobrý den,



u nás se nastupuje na vory po malých schodech, takže je to obtížnější, ale lidé na vozíčku s námi už jeli, takže by to neměl být tak velký problém.



s pozdravem



Michal



www.voroplavba.cz

Zbozinkova Marcela

Dobry den. Jak je to v případě psích miláčku? Můžou na vor?
A pokud ano.jaka je cena? KDYBY TO ŠLO DOSTAT KONTAKT. DOMLUVILA BYCH SI PŘESNĚ KDY BĚHEM TÝDNE V RÁMCI POBYTU VE STRMILOVE. V KOLIK HODIN. BYCHOM S MANŽELEM A 2 PEJSKY. HODNYMI. STŘEDNÍ VELIKOST A MALÁ VELIKOST PŘIJELI NA PLAVBU. I ZA CENU. ŽE ČÁSTKA HOTOVÉ PLACENÁ BUDE O NĚCO VYŠŠÍ NEŽ V NABÍDCE. POBYT MÁME VE DNECH 10.6.-15.6.2024.Vymyslim nenáročný program pro svého 80 létěho manžela. DĚKUJI MOC ZA ODPOVED. Z OLOMOUCE ZDRAVÍ Marcela Zbozinkova

Voroplavba.cz


Dobrý den, paní Zbožinková,



pejsci jsou v naší společnosti vítáni a bez doplatky, takže je klidně můžete vzít s sebou. Poukaz můžete koupit zde a rezervaci si pak udělat na www.voroplavba.cz, kde si můžete sami zvolit podle volné kapacity i den a čas.



s pozdravem



Michal



www.voroplavba.cz

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru